Sok munka, kevés suli

Március közepén vége lett az első kurzusnak, amit csináltam suliban, és utána volt kábé egy hónap szünet, amíg teljes munkaidőben dolgozhattam.

A kurzus végén persze le is kellett vizsgáznunk 2 tantárgyból, ami megerőltető volt, de csak összejött valahogy. Mindkét vizsga úgy zajlott, hogy megkaptuk a vizsga feladatokat, megpróbáltuk megcsinálni őket, aztán a tanárnővel együtt átbeszéltük az összeset (értsd: elmondta, hogy mit kellett volna írni), majd amikor az összesre leírtuk a jó választ, kiosztotta az “igazi” vizsgasort, ami természetesen pont ugyanaz volt, és kb 15 perc alatt szép sorban átmásoltuk rá a válaszokat. Ezután ő lepontozta őket, de persze szólt ha valahova véletlenül nem tökéletesen másoltuk át a megoldást, és akkor azt még ki tudtuk javítani.

Legalább most bebizonyosodott, hogy nem a Corvinusos vizsgaidőszak a leglazább :P

Tegnap kezdődött el egyébként a második negyedév, most már öten vagyunk az osztályban :D és azt mondta a tanárnő, hogy ez nem lesz olyan fárasztó és nehéz mint az első negyedév… :D

Eközben…

Munkahelyen április elején lejárt a próbaidőm, de megtartanak :)) azt mondták, hogy elégedettek velem + sok munka van kilátásban, úgyhogy szükségük van rám.

Elkészült az új iroda is (csak az épületen belül költöztünk át egy másik részre), ez sokkal világosabb és jobb, és kaptam számítógépet meg két nagy monitort is, úgyhogy már nem a saját laptopomat használom.

A szünetben volt egyébként 2 elég kemény hét, amikor a munkán kívül kábé csak aludni és enni volt időm. Sokat benn voltam az irodában, hétvégén + esténként meg a Sydney-ben lévő cégnek dolgoztam, mert nekik is volt 1-2 sürgős projektjük.

Na de utána volt bőven időm kipihenni magamat (meg persze elkölteni a megkeresett pénzt), mert volt két hosszabb utunk is… :) ezekről is írok hamarosan.